Verkooppunten

Naast onze webshop en aanwezigheid op evenementen, kun je een aantal van onze gehaakte knuffels en gebreide merino wollen slofjes ook vinden bij fysieke winkels op de onderstaande locaties. Bezoek een van deze winkels en ontdek onze producten in het echt!

Verkooppunten

Deventer – Jeppe
Jeppe is een charmante cadeauwinkel in het hart van Deventer, waar je onze handgemaakte knuffels en slofjes kunt kopen. Ideaal voor een bijzonder cadeau of een mooie aanvulling op de babykamer.

Kampen – Pand27 Conceptstore
Pand27 in Kampen is dé plek voor creatieve en unieke cadeaus, waaronder onze geliefde gehaakte knuffels en merino wollen slofjes. Kom langs en laat je verrassen door ons assortiment.

Katwijk aan Zee – Roos Winkel – Café
Bij Roos Winkel-Café in Katwijk aan Zee kun je genieten van een kopje koffie terwijl je door de unieke handgemaakte producten bladert, waaronder onze zachte, handgebreide producten.


Word ook verkooppunt!

Wil jij onze leuke gehaakte knuffels en gebreide merino wollen slofjes ook verkopen in jouw winkel? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.


Waarom kiezen voor Stoffies?

Stoffies biedt unieke, handgemaakte producten die met liefde zijn gemaakt. Onze knuffels en slofjes zijn perfect voor baby’s en als cadeau voor speciale gelegenheden. Vind ons nu bij een verkooppunt bij jou in de buurt!